Tarieven

Over onze tarieven

 

Wie veroorzaakt, betaalt!

Ons uitgangspunt is dat degene die schade veroorzaakt niet alleen de volledige schade en het verlies moet betalen maar ook gederfde winsten en alle kosten om de schade vastgesteld en vergoed te krijgen.

Wij zullen er altijd aan werken om volledige kostenvergoeding voor de opdrachtgever te krijgen.

Wij denken met u mee

In sommige gevallen kan een vast uurtarief gewenst zijn, maar de moderne praktijk vereist vaak meer mogelijkheden. Wij bieden daarom diverse mogelijkheden voor wat betreft de juridische kosten, namelijk:

 • Connector.

  Een vast scherp uurtarief, afhankelijk van uw situatie

  Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren. Per uur betaalt u een scherp honorarium waarvoor uw belangen op specialistisch niveau worden behandeld.

 • Connector.

  Een vaste prijs / fixed fee

  Kiest u voor een een vaste prijs of fixed fee dan spreekt FeitH vooraf met u een vast bedrag af voor de behandeling van uw zaak. U weet dan altijd precies waar u aan toe bent.

 • Connector.

  Modulaire prijsafspraken

  Met modulaire prijsafspraken kunt u, voorafgaand aan de zaak, voor een vaste prijs modules kopen voor de juridische dienstverlening. Hoe meer modules u koopt, hoe meer korting u ontvangt.

 • Connector.

  No cure, no pay

  Dit is een model waarbij er pas betaald wordt wanneer de zaak voor de klant wordt opgelost. Dan deelt Feith mee in de opbrengst.
  Meer over 'No cure, no pay'

Snel, goed en duidelijk advies

Blijf niet langer lopen met die prangende juridische vraag. Of die openstaande factuur die niet wordt betaald. Wij staan op werkdagen direct voor u klaar met juridische ondersteunin. En met onze juridische pakketten houdt u de kosten altijd in de hand.

Onze basis juridische dienstverlening hebben we in 4 pakketten gezet. Heeft u behoefte aan meer of minder? Geen probleem, wij maken het pakket voor u op maat!

Aanbevelen loont

Wij hopen dat u ons aanbeveelt aan uw relaties als u tevreden over ons bent. En waarom zou u het niet doen? Uw relatie kan namelijk zo veel geld besparen op de inkoop van juridische dienstverlening. En nog mooier: als u een nieuwe klant aanbrengt, krijgt u van ons een eenmalige korting ter hoogte van de waarde van het verkochte pakket.

 • Connector.

  Ondersteuning per telefoon, Whatsapp en e-mail

  Wij komen veel ondernemers tegen die regelmatig met juridische vragen rondlopen. Of met zaken die juridische consequenties kunnen hebben. Met onze telefonische ondersteuning kunt u snel even om advies vragen. Zo kunnen we zaken tijdig signaleren of u in een vroeg stadium gerust stellen. Zo kunt u met zekerheid onbezorgd ondernemen.

 • Connector.

  Schade-verhaal en Incasso

  Iedereen kent ze wel: schade-veroorzakers of klanten die niet of slecht betalen. Vaak zijn het er maar een paar per jaar. Met onze juridische pakketten kunt u die paar gevallen eenvoudig incasseren. Want onze ervaring leert dat 90% van de incasso’s kan worden opgelost in fase 1 & 2. In fase 1 sturen wij een aangetekende sommatie naar de klant. In veel gevallen zorgt de schrik hiervan voor een snelle betaling. Mocht dat niet het geval zijn, dan sturen we in fase 2 opnieuw een aangetekende sommatie. Nu inclusief buitengerechtelijke incassokosten en juridische consequenties, namelijk het starten van een gerechtelijke procedure.

 • Connector.

  Juridische brieven

  Veel juridische geschillen kunnen in de kiem gesmoord worden. Belangrijk daarbij is de juridische brief. Die kan in veel gevallen verhelderend werken voor beide partijen. Of het nu gaat om het opzeggen van een overeenkomst of het aansprakelijk stellen van een leverancier. Binnen het juridische pakket verzorgen wij de brief en de aangetekende verzending.

 • Connector.

  Overeenkomsten

  In contracten worden belangrijke afspraken vastgelegd. Koop, verkoop, arbeidscontracten of afspraken met leveranciers en klanten. Als bepalingen in deze contracten onduidelijk of onvolledig zijn, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Als u uw overeenkomsten laat vormgeven beoordelen door FeiHt, bent u er zeker van dat afspraken duidelijk, volledig en begrijpelijk op papier komen.

 • Connector.

  Korting op contractprijzen

  Mocht u onverhoopt toch meer juridische ondersteuning nodig hebben, dan krijgt u met een juridisch pakket korting op onze contractprijzen. Deze korting kan oplopen tot een besparing van 25%.

No cure, no pay

Dit is een model waarbij er pas betaald wordt wanneer de zaak voor de klant wordt opgelost. Dan deelt FeitH mee in de opbrengst.

Wij werken vaak met een gemengd model waarbij de opdrachtgever een bedrag voor lopende kosten betaalt, maar waarbij afgerekend wordt nadat de schade-veroorzaker de schade plus kosten voldoet.

FeitHs aandeel kan oplopen tot 25%, al naar gelang de doorlooptijd. Wij zullen er zeer op toe zien dat deze kosten verhaald worden op de veroorzakende partij.

Over volledige “no cure, no pay” oplossingen kan al naar gelang de zaak gesproken worden, maar in dat geval zal FeitH een gedeelte van de opbrengst ter vergoeding van het gelopen risico en de doorlooptijd ontvangen.

Als FeitH alles voorfinanciert bedragen de kosten in de orde van grootte van 35% van de opbrengst van de claim. Ook hiervoor geldt dat FeitH zich uiterst zal inspannen deze kosten volledig bij de veroorzakende partij te leggen.

Mijnbouwschade


 • gaswinschade
 • zettingsschade
 • overige schade door mijnbouw van de NAM en de Staat
Meer over mijnbouwschade

Tuchtrecht


 • grote ervaring met de Accountantskamer
 • College van beroep voor het Bedrijfsleven
 • aansprakelijksheidsclaims
Meer over tuchtrecht

Public affairs


Voor als u uw relatie met uw belanghebbende wilt verbeteren dan zijn wij er voor u!

Meer over public affairs